Wij zijn Stichting ’t Verzetje Wilbertoord !

Ontstaan
‘t Verzetje Wilbertoord is ontstaan uit de Dorpsvisie Wilbertoord Vooruit (2015) van Vereniging Wilbertoord, wat inhield het opstarten van een ontmoetingsruimte dan wel  huiskamerproject. In samenwerking met Vereniging Wilbertoord en de Kerngroep  is hiervoor het nodige werk verricht.

Ontmoetingsruimte in gemeenschapshuis de Wilg
Op zondag 9 april 2017 werd de Ontmoetingsruimte van gemeenschapshuis de Wilg officieel geopend door de oudste inwoonster, Marietje van Uden-Selten, samen met wethouder Erik van Daal van de Gemeente Mill en Sint Hubert. Dinsdag 11 april 2017 werd er voor het eerst gestart in de ontmoetingsruimte van de Wilg.

Elke Dinsdagochtend 10:00-12:00 uur in de Wilg

Elke dinsdag is het vrije inloop bij ’t Verzetje. De gasten worden begeleid door 2 vrijwilligers die ervoor zorgen dat de gasten zich prettig en op hun gemak voelen. Ook willen de vrijwilligers de gasten op een aangename manier bezig houden.

2e Donderdagochtend van de maand 10:00-12:00 uur

Elke 2e donderdagochtend van de maand vindt er een workshop plaats van 10:00-12:00 uur.  De workshops worden begeleid door 2 vrijwilligers en de deelnemers kunnen  zich aanmelden voor de workshop. Aanmelden workshop : Via opgave lijst op het prikbord in gemeenschapshuis de Wilg, via het contactblad voor Wilbertoord het Willy’s Venster of via het bestuur.

‘Ontmoetingsruimte’ krijgt de naam ’t Verzetje
Op 10 april 2018 kreeg de ‘ontmoetingsruimte’ de naam ’t Verzetje. Piet Kremers is de bedenker van deze naam.

Stichting ’t Verzetje Wilbertoord
De Kerngroep is in 2020 gestart met het oprichten van een Stichting.  In overleg met Vereniging Wilbertoord is gekozen  voor de naam : Stichting ’t Verzetje Wilbertoord.

Het bestuur

Voorzitter

 Tiny van Lith-v.d. Heuvel

Secretaris

Wilma Cornelissen-Bouwen

Bestuurslid

Bestuurslid

Willy van de Wiel

Penningmeester

Helma Kuppen-Schimmel

Bestuurslid

Riet Selten-Bongers

Contactgegevens