Wij zijn A.K.M!

Wie is A.K.M?

A.K.M. is ruim 40 jaar geleden begonnen als onderdeel van de Nimo. (Niet inspannen maar ontspannen). Het bestuur van de Nimo zocht jeugdleden die een bouwweek voor de basisschooljeugd wilden organiseren. Na een paar bouwweken gedraaid te hebben, kwamen er ook op zondag kindermiddagen bij. Deze middagen zijn voor de jeugd van de groepen 3 t/m 8.

De naam -activiteiten (denk hierbij aan de playbackshow, een kerst-knutselmiddag, een sport- en spelmiddag en aan het einde van het seizoen een uitstapje met A.K.M. was een feit. Het is een afkorting van Actiegroep KinderMiddagen. Inmiddels is de vereniging zelfstandig geworden en organiseert het naast de vele zondagmiddag leden) ook activiteiten op de vrijdag of zaterdagavond (deze activiteiten à bosavond en carnaval, zijn dan alleen voor de kinderen van groep (5)6-7 en 8).

Natuurlijk organiseren we ook nog elk jaar de bouwweek. Dan mogen de kinderen 3 dagen lang hutten bouwen en spelletjes doen op het veld achter De Wilg en in het bos. De oudste kinderen mogen zelfs een nachtje in hun hut blijven slapen!

Aankomende evenementen

Bouwweek 2022

Niks aankomend i.v.m. corona.

Aankomende evenementen

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Afgelopen evenementen

Kerstknutselmiddag

Op 13 december hebben we de kerstknutselmiddag gehad in De Wilg. Helaas konden/mochten alle andere activiteiten niet doorgaan i.v.m. de coronamaatregelen. In 2 groepen hebben we de hele dag geknutseld in De Wilg.

Bouwweek

Op 31 augustus en 1 en 2 september is er een aangepaste bouwweek gehouden voor alle kinderen uit groep 3 t/m de brugklas (voor 1x mogen zij ook meedoen omdat de bouwweek vorig jaar helaas niet door kon gaan door alle coronamaatregelen.

Add Your Heading Text Here