Zondagmiddag 24 september cabaret in Myllesweerd – passe-partouts verkrijgbaar voor 3 shows

TRYO 24 September 2023

Dit seizoen staan er 3 cabaretshows op het programma van Theater Myllesweerd, waarvoor losse tickets maar ook passe-partouts verkrijgbaar zijn. De eerste show is zondagmiddag 24 september, de volgende is zaterdagavond 16 december en de laatste cabaretshow zondagmiddag 5 mei. Het betreft hierbij speciale VIP-arrangementen. Tijdens deze shows zal Myllesweerd zorgen voor een sfeervolle inrichting van de zaal en is een ticket inclusief ontvangst met Cava en een heerlijke borrelplank. Losse tickets kosten 30,- euro en een passe-partout voor alle 3 de shows kost 75,- euro.

TRYO oftewel “trio cabaretiers try-outen”, is een middag- en avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaret festivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling. De show wordt gepresenteerd door een cabaretier die het publiek mee neemt in het try-out proces.

Haal losse tickets of een passe-partout op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of koop deze direct online via de agenda op www.myllesweerd.nl