Zondag 26 mei opnieuw gratis stoep- schuur- en garageverkoop in Mill – schrijf tijdig in

SAM_gecentreerd

Zondag 26 mei 2024 staat de tiende editie van de stoep- schuur- en garageverkoop op het programma in Mill. Van 11.00 uur tot 16.00 uur bieden verkopers op tal van adressen in Mill weer hun waar aan vanuit de eigen oprit of garage. Ook deelnemen? Zorg dan dat u uiterlijk zondag 19 mei uw adresgegevens inclusief postcode en korte omschrijving van uw handelswaar mailt naar info@beleefhetinmill.nl en deelnemen is helemaal gratis.

Hoe het werkt

Stichting Activiteiten Mill verzameld de adressen waar op zondag 26 mei 2024 tussen 11.00 uur en 16.00 uur materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein. Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet en o.a. in De Neije Krant van 24 mei 2024. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op zondag 26 mei met de lijst adressen in de hand door heel Mill hun ronde maken.

Gratis

Deelnemen is helemaal gratis. Al is na het doen van goede zaken een vrijwillige bijdrage aan Stichting Activiteiten Mill (NL94RABO0134383133) uiteraard van harte welkom.

Meer weten over SAM? Like dan de Facebookpagina en zie www.beleefhetinmill.nl