Zondag 1 oktober Hollandse middag met o.a. Marco Schuitmaker en tribute band Gewoon André in Myllesweerd

Marco Schuitmaker

Myllesweerd in Mill weet niet alleen mooie theatershows en films te programmeren, maar weet ook hoe je een feestje moet organiseren. Dat ze dit kunnen merkt iedereen op zondagmiddag 1 oktober tijdens een Hollandse middag. Het start allemaal om 13.30 uur en een toegangsticket kost 25,- euro.

Hollandse middag

 De ultieme Hazes tribute band zorgt zondag 1 oktober voor een middag vol met allerlei hits van André Hazes. Tevens zijn er deze middag ook optredens van Marco Schuitmaker, bekend van de hit “Engelbewaarder” en de Boxmeerse zanger Menno Gruijters. Gegarandeerd een fantastische middag dus!

Gewoon Andre is een tribute band die is opgericht om de muziek van de Nederlandse zanger Andre Hazes te eren. 13 talentvolle en toegewijde muzikanten zijn vastbesloten om de muzikale erfenis van Hazes in stand te houden. Hazes zijn grootste hits worden op een indrukwekkende manier vertolkt. De band is ontstaan uit liefde voor de muziek van Hazes en een verlangen om zijn boodschap van liefde, hoop en troost aan het publiek over te brengen.

‘Gewoon André’ bestaat uit zangers, muzikanten en zangeressen, die hun best doen om de unieke sfeer van Hazes’ optredens te evenaren. Met hun uitgebreide repertoire van Hazes’ grootste hits, weten ze het publiek te vermaken en te ontroeren. Of het nu gaat om een intieme setting of een groot festival, Gewoon André zet altijd een energieke show neer.

Bij dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen (op het balkon) beschikbaar. De show is gericht op de zaal, waardoor je daar de beste beleving ervaart.

Tickets

Tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill maar zijn ook zonder extra kosten te reserveren via de agenda op www.myllesweerd.nl