Zaterdagavond 16 december lekker lachen met VIP-arrangement en cabaret in Myllesweerd

Tryo 16 september 2023

Cabaret en muziek voert de boventoon in het volle theaterprogramma van Myllesweerd in Mill. Uit reacties van bezoekers voorgaande seizoenen bleek dat daar ook veel vraag naar is. Zo kan men ook zaterdagavond 16 december weer lekker lachen met een cabaretshow van TRYO. Het betreft hierbij speciale VIP-arrangementen. Tijdens deze show zal Myllesweerd zorgen voor een sfeervolle inrichting van de zaal en is een ticket inclusief ontvangst met Cava en een heerlijke borrelplank. Tickets kosten 30,- euro en zijn online te reserveren en af te halen aan de balie.

TRYO oftewel “trio cabaretiers try-outen”, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaret festivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling. De show wordt gepresenteerd door een cabaretier die het publiek mee neemt in het try-out proces.

Tickets zijn via de rubriek agenda op www.myllesweerd.nl direct te bestellen maar zijn ook af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.