Zaterdag 13 januari tribute to Leonard Cohen live in Theater Myllesweerd

Leonard Cohen Tribute Band 2024

De Leonard Cohen Tribute Band staat dit theaterseizoen in diverse Nederlandse theaters. De muzikale beleving staat in het teken van de helende kracht van muziek. Dit alles hoort en ziet u zaterdagavond 13 januari vanaf 20.30 uur in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Tickets kosten 25,- euro en dit is inclusief een consumptie.

Leonard Cohen gaf in de vele teksten van zijn songs al blijk van een diepere blik achter de schermen van het leven. ‘The Future’, ‘In my secret life’ en ‘A Thousand kisses deep’ zijn daar sprekende voorbeelden van. Bij uitstek in deze woelige tijd van maatschappelijke veranderingen en transformatie, waarin het menselijke weer centraal komt te staan, kunnen we steunen op de helende kracht van Leonard Cohens muziek.

De Leonard Cohen Tribute Band brengt vele bekende en minder bekende songs in originele of gearrangeerde versie ten gehore. Het verbindend thema ‘Come Healing’

is de rode draad door een show met sprankeling, ontroering, luchtigheid en diepgang.

Reserveer tickets direct online via de agenda op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.