Woensdag 24 juli Vakantiejaarmarkt in Mill – reserveer tijdig ruimte

Vakantiejaarmarkt 2023 a

Woensdag 24 juli 2024 staat de Vakantiejaarmarkt in Mill weer op het programma. Dit zal voor de 39e keer zijn dat deze gezellige markt wordt georganiseerd. Deze Vakantiejaarmarkt was ooit een initiatief van de Weekmarkt. Eenmaal per jaar wilde men de wekelijkse markt wat groter en feestelijker maken. In 4 decennia is de Vakantiejaarmarkt ondertussen uitgegroeid naar een markt die elk jaar uit de hele regio bezoekers naar het Millse centrum trekt. Ook vakantiegangers in onze regio reserveren de Vakantiejaarmarkt in hun agenda voor een mooi dagje uit.

De Vakantiejaarmarkt wordt georganiseerd door Stichting Activiteiten Mill (SAM) en heeft daarbij assistentie van organisatiebureau Koolen en Koolen. Belangstellende ondernemers of clubs, verenigingen en stichtingen uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord die een kraam of ruimte willen reserveren op de Vakantiejaarmarkt kunnen hiervoor contact opnemen met SAM. Dit kan via 0485 32 56 34, 06 10 838 612 of door te mailen naar info@beleefhetinmill.nl. Ondernemers van buiten de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert kunnen voor het reserveren contact opnemen met Koolen en Koolen, zie www.koolenenkoolen.nl voor contactgegevens.

Dankzij de inkomsten van deze Vakantiejaarmarkt kan SAM tal van activiteiten organiseren en ook initiatieven van derden (financieel) ondersteunen. Meer weten over deze Vakantiejaarmarkt en alle andere activiteiten waarbij Stichting Activiteiten Mill betrokken is? Zie www.beleefhetinmill.nl