Woensdag 2 augustus Vakantiejaarmarkt in Mill – Win een kans op veel geld met prijsvraag

Vakantiejaarmarkt 2023

Woensdag 2 augustus zal voor de 38e keer de Vakantiejaarmarkt in het centrum van Mill worden gehouden. Gezien de vele positieve reacties van kooplieden, standhouders en lokale ondernemers, belooft het ook dit keer weer een mooie markt te worden. Dit met de meest uiteenlopende handelswaar, maar ook veel muziek, entertainment en gezellige terrassen. Dit alles van 10.00 uur tot 18.00 uur en zoals gebruikelijk is parkeren en toegang helemaal gratis.

prijsvraag

Elk jaar is er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt in Mill een prijsvraag. Hiermee is een kans te winnen op veel geld. Want onder alle inzendingen verloten we 3 keer een Staatslot. De vraag van dit jaar is:

Al heel wat jaren vieren we in Mill carnaval. Eind oktober van dit jaar gaat men zelfs een jubileum vieren. Hoe lang is er dan al openbaar carnaval in Mill en welk jubileum wordt er dan gevierd?

55 jaar;

66 jaar;

77 jaar;

Mail het antwoord voor woensdag 2 augustus naar info@beleefhetinmill.nl. Op woensdag 2 augustus worden Tijdens de Vakantiejaarmarkt onder alle juiste inzendingen 3 staatsloten verloot. De winnaars ontvangen automatisch bericht en wie deze winnaars zijn leest u ook op deze website.

Ontstaan Vakantiejaarmarkt

Sinds 1984 wordt er jaarlijks in het centrum van Mill een Vakantiejaarmarkt georganiseerd. Deze jaarmarkt is een initiatief van de Weekmarkt die tot op de dag van vandaag iedere woensdagochtend in Mill te vinden is. Zij besloten destijds om een keer per jaar de Weekmarkt extra groot en feestelijk te maken. Dat compleet met muziek, terrasjes, vermaak voor kinderen en uiteraard standwerkers en veel leuke aanbiedingen. Dat idee bleek een schot in de roos en is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met jaarlijks 15.000 tot 20.000 bezoekers.

Organisatie

Tot en met 2003 werd de Vakantiejaarmarkt georganiseerd door de Stichting Vakantiejaarmarkt Mill en viel deze onder de verantwoordelijkheid van de gemeente. Toen de Stichting Vakantiejaarmarkt besloot te stoppen, werd de jaarmarkt door de gemeente Mill niet langer gezien als onderdeel van de Weekmarkt maar als evenement. Hierdoor was deze door iedereen te organiseren en gebeurde dit 2 keer door een extern commercieel organisatiebureau.

Stichting Activiteiten Mill en voetbalvereniging RKSV Juliana zijn sinds 2006 verantwoordelijk voor de organisatie van de Vakantiejaarmarkt. Zij hebben daarbij assistentie van Koolen en Koolen, een ervaren organisatie en adviesbureau op het gebied van evenementen en jaarmarkten.

Meer

Meer weten of ruimte en of een marktkraam reserveren? Zie www.vakantiejaarmarkt.nl