Woensdag 17 mei Filmhuis Mill met of zonder etentje bij Buurman Mill

Food en Film Soof 2023

Zin in een lekker hapje eten en vervolgens genieten van een film? Die combinatie is 17 mei weer mogelijk dankzij de samenwerking van Brasserie d’n Buurman en Filmhuis Mill (onderdeel van Myllesweerd). Je start bij de Buurman met een voor- en hoofdgerecht (keuze uit vis, vlees, vega) en vervolgens zak je lekker onderuit in Myllesweerd voor een film. Woensdag 17 mei is dat in combinatie met de film Soof 3. De combi deal (dus eten en film) kost 25,- euro en alleen de film bezoeken kan voor 9,- euro. Dit alles is inclusief een consumptie in Myllesweerd.

Woensdag 17 mei – Soof 3

Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Reserveren

Reserveer de tickets online via de agenda op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Na het reserveren van combi tickets zal men nog contact opnemen om de tijd af te spreken waarop je bij d’n Buurman verwacht wordt. Ook zijn dan eventuele allergieën door te geven waarmee rekening gehouden moet worden.