“Winkelen bij kaarslicht” komende woensdag- en donderdagavond in Mill

Wikkelen bij kaarslicht 2023

Aanstaande woensdagavond 13 en donderdagavond 14 december kun je bij Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat in Mill winkelen bij kaarslicht. Dit van 18.00 uur tot 21.00 uur. Geen zorgen dat je door alleen kaarslicht niet voldoende kunt zien, want bij binnenkomst van de winkel ontvang je een klein zaklampje. Dit kun je gebruiken tijdens het shoppen en bij het verlaten van de winkel weer bij de ingang terugleggen voor de volgende bezoekers.

“Onze winkels zijn al een tijdje helemaal in de sfeer voor kerst,” vertelt Marianne van Hal van Kempen. “Samen met Berends Bloemsierkunst en Onder de Kersenboom organiseerden we al de inspiratiedagen begin november waarbij we al veel bezoekers over de vloer kregen. Maar ondertussen zijn er weer nieuwe spullen binnen en is de inrichting ook weer aangepast. Vandaar dat we graag iedereen uitnodigen opnieuw sfeer te komen proeven en om te komen kijken hoe kerst nog sfeervoller en gezelliger te maken is.”

Want vooral mensen inspireren is ook tijdens dit “Winkelen bij kaarslicht” op woensdagavond 13 en donderdagavond 14 december de bedoeling. Ralf Berends: “Naast dat we zorgen voor kaarslicht en een gezellige sfeer, trakteren we alle bezoekers ook op glühwein. Dat samen met de nieuwste trends op het gebied van kerst, mooie spulletjes voor jezelf of om cadeau te doen en uiteraard speciale aanbiedingen, maakt dat het ongetwijfeld weer gezellige avonden gaan worden.”

Bij zowel Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat 5 als bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 kan men bij binnenkomst een klein zaklampje krijgen. Dit om alles goed te kunnen bekijken. Bij het verlaten van de winkel kan men het lampje weer terugleggen voor de volgende bezoekers. “Maar men kan natuurlijk ook zelf al een zaklampje meebrengen als men dat wil.”

Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado hopen u te mogen begroeten tijdens “Winkelen bij kaarslicht” en wensen u nu alvast fijne feestdagen en veel geluk en gezondheid voor 2024.