Win met kleurplaat “Unne vremde vogel”

Nijmegen 13/09/2022  Wervingscampagne Yuverta - Foto Raphael Drent

Rond het 66-jarig bestaan van carnaval in Mill heeft Troy Crooijmans, de zoon van ex-prins Bas en ex-prinses Suus, een fantasievolle tekening gemaakt. Vaak zijn deze tekeningen die hij maakt kleurrijk, maar dit keer heeft Troy jullie hulp nodig, want dit is wel een hele vreemde vogel. En hij ziet er ook niet bepaald uit, dat ie klaar is voor de carnaval. Kun jij hem helpen?

Versier de broek en de trui op z’n allerleukst, mooist of gekst, zodat deze vreemde eend “ready to party” is. En om het nog feestelijker te maken, mag je de tekening ook nog versieren met ballonnen, slingers, confetti, vlaggetjes of serpentines. Hoe gekker, hoe beter.
Print via www.germelaand.nl de kleurplaat uit of haal er eentje bij Buitengewoon Cadeau aan de Hoogstraat 10 in Mill.


Doe je kunstwerk in de brievenbus bij  ex-prins Jos van Boekel, Hoogveldseweg 45, 5451 AA te Mill. Voor de 3 mooiste kleurplaten is er in 3 leeftijdsgroepen een leuke prijs te winnen, dus maar liefst 9 prijzen. Jouw kleurplaat wordt namelijk afgedrukt op een t-shirt in jouw maat. Hoe leuk is dat? De 3 leeftijdsgroepen zijn: tot en met 5 jaar, van 6 tot en met 9 jaar en van 9 tot en met 12 jaar. Doe je stinkende best en lever de kleurplaat in voor d’n elfde van d’n elfde, dus 11 november. Succes!