Win een kans op veel geld met 38e Vakantiejaarmarkt in Mill

straat

Woensdag 2 augustus zal voor de 38e keer de Vakantiejaarmarkt in het centrum van Mill worden gehouden. Gezien de vele positieve reacties van kooplieden, standhouders en lokale ondernemers, belooft het ook dit keer weer een mooie markt te worden. Dit met de meest uiteenlopende handelswaar, maar ook veel muziek, entertainment en gezellige terrassen. Dit alles van 10.00 uur tot 18.00 uur en zoals gebruikelijk is parkeren en toegang helemaal gratis.

Prijsvraag

Elk jaar is er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt in Mill een prijsvraag. Hiermee is een kans te winnen op veel geld. Want onder alle inzendingen verloten we 3 keer een Staatslot. De vraag van dit jaar is:

Al heel wat jaren vieren we in Mill carnaval. Eind oktober van dit jaar gaat men zelfs een jubileum vieren. Hoe lang is er dan al openbaar carnaval in Mill en welk jubileum wordt er dan gevierd?

55 jaar;

66 jaar;

77 jaar;

Mail het antwoord voor woensdag 2 augustus naar info@beleefhetinmill.nl. Op woensdag 2 augustus worden Tijdens de Vakantiejaarmarkt onder alle juiste inzendingen 3 staatsloten verloot. De winnaars ontvangen automatisch bericht en wie deze winnaars zijn leest u ook op deze website.

Meer

Meer weten of ruimte en of een marktkraam reserveren? Zie www.vakantiejaarmarkt.nl