Weer veel drukte en gezelligheid verwacht bij 5e dorpsquiz in Mill

Kukel IQ zumu Quiz Mill 2023

Volgende week zaterdag 7 oktober zal er voor de 5e keer een verrassende dorpsquiz in Mill worden gehouden. Voor deze quiz met de naam “Zuuk ut mar uut” hebben zich zo’n 50 teams aangemeld die een gevarieerde quiz voorgeschoteld krijgen. Een werkgroep binnen Stichting Activiteiten Mill is een hele tijd bezig geweest om vragen en opdrachten te bedenken en uit te werken. Naast vragen beantwoorden zijn er ook weer zaken in de quiz opgenomen waarvoor men de straat op zal moeten en is er een geheime opdracht waarvoor elk team 1 vertegenwoordiger af zal vaardigen.

Op zaterdagmiddag 7 oktober start Zuuk ut mar uut om 13.30 uur met een persconferentie voor Myllesweerd aan de Kerkstraat 3. Hier zal namens de organiserende werkgroep ex-prins Bas van ’t Germelaand de deelnemers toespreken en zal al een eerste opdracht bekend worden gemaakt, waarmee men dan al direct aan de slag kan. Later die dag kan van elk team een vertegenwoordiger de map met vragen en opdrachten ophalen tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat 1. Daar moet deze map met antwoorden uiterlijk om 23.30 uur weer worden ingeleverd. De geheime opdracht zal ook in de Wester worden gehouden. Deze start daar om 20.45 uur en van elk team kan tegen die tijd 1 deelnemer zich melden in de Wester.

Bij vorige edities bleek dat veel teams nog hulplijnen in gaan schakelen tijdens de quizavond en dat zal ook zaterdag 7 oktober beslist weer gaan gebeuren. Want ook deze keer bevat de quiz zowel actuele vragen als vragen over zaken uit het verleden. Dit op alle gebieden, zowel over o.a. sport, kunst, cultuur, muziek, media, politiek, gebeurtenissen, activiteiten en dat zowel lokaal als regionaal, landelijk en wereldwijd. Een speciale rol speelt dit keer het 66-jarig openbaar carnaval in Mill. De prijsuitreiking van Zuuk ut mar uut zal dan ook plaats gaan vinden op zaterdagavond 28 oktober, tijdens het jubileumweekend van Stichting Carnaval Mill in sporthal de Looierij.

Samen met de 50 deelnemende teams en de vele hulplijnen zullen er totaal weer tegen de duizend inwoners min-of-meer actief bezig zijn op zaterdag 7 oktober met Zuuk ut mar uut 2023. De organiserende werkgroep wenst iedereen veel plezier en succes! www.zuukutmaruut.nl