Vrijdag 2 februari Regionale Pronkzitting in Mill – deelnemers welkom

Regionale zitting 2023

Stichting Carnaval Mill organiseert op vrijdagavond 2 februari 2024 weer de elk jaar meer dan gezellige Regionale Pronkzitting. Een avond speciaal voor en door iedereen met een verstandelijke beperking uit het Land van Cuijk en omgeving. Het programma start om 19.00 uur in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en duurt tot 22.30 uur. De toegang bedraagt 5,- euro per persoon.

Afgelopen jaar ontving Stichting Carnaval Mill van het Platform Toegankelijk Mill een speciaal certificaat. Dit als waardering voor het al vele jaren organiseren van deze avond voor iedereen met een verstandelijke beperking. Nu was het uiteraard al de bedoeling deze Regionale Pronkzitting tot in lengte van jaren te blijven organiseren, maar dit certificaat was voor de organiserende werkgroep wel een mooie en extra waardering, al zijn de vele blije gezichten van bezoekers en deelnemers tijdens deze avond waarschijnlijk de grootste beloning voor alle betrokkenen.

Tijdens deze Regionale Pronkzitting staat elk jaar feest, muziek, show, dans en entertainment centraal. Ondertussen zijn de eerste aanmeldingen al binnen om een optreden te verzorgen, maar er is nog ruimte voor deelnemers. Wil je graag alleen of samen met anderen een optreden doen? Laat dit dan tijdig weten. Dit kan door een mailtje te sturen naar de organiserende commissie via regiozitting@germelaand.nl. Doe dit wel snel, want zoals ook alle voorgaande keren geldt, vol is vol.

Meer weten over de vele activiteiten en evenementen in het Millse carnavalsseizoen? Like dan de Facebookpagina en zie www.germelaand.nl