Voorlichtingsavond Alles over beroerte

maasziekenhuisgebouw

De Europese Dag van de Beroerte, een belangrijke dag om even stil te staan bij deze aandoening en bij de gevolgen die een beroerte kan hebben op het dagelijks leven van de patiënt en zijn omgeving. Maasziekenhuis Pantein organiseert dinsdag 9 mei een voorlichtingsavond over dit thema. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis.

Herken de signalen

De neuroloog vertelt deze avond over wat een beroerte is en hoe je de signalen kunt herkennen. Door het tijdig herkennen van de signalen van een beroerte en te weten welke actie je moet ondernemen, kan soms veel schade worden voorkomen. Hoe eerder een beroerte behandeld wordt, hoe beter de vooruitzichten zijn voor de patiënt.

Voeding, bewegen en vermoeidheid

In kleinere groepen kunnen workshops gevolgd worden over de thema’s gezonde voeding, gezond bewegen voor en na een beroerte en vermoeidheid na een beroerte.

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats in het vergadercentrum achter het restaurant van het Maasziekenhuis. Aanmelden kan via de website www.maasziekenhuispantein.nl/agenda.