Wij zijn V.I.S!

Wie is V.I.S.?

Stichting VIS Wilbertoord is een evenementenorganisatie die feestavonden en busreizen organiseert voor voornamelijk de jongeren en jeugdige volwassenen uit Wilbertoord. Afgelopen jaren zijn er evenementen georganiseerd zoals het beerpong toernooi, de carnavalsbussen, de spooktocht en natuurlijk het 6-Kamp.

Aankomende evenementen

BIERCANTUS en ZOMERCARNAVAL V.I.S. Wilbertoord sportpark De Binding

Zaterdag 18 juni gaat de tap los! Een biercantus met muziek, lange tafels en banken en natuurlijk…. Een biertje, wijntje of wat fris!

Met de ticket heb je zowel toegang tot de feesttent en zullen er meer dan voldoende drankjes worden getapt en ingeschonken! 🍺🍷
Bij zo’n avond horen speciale spelregels… Bij een overtreding volgt een…. Alcoholische straf! 😉


Scoor snel je tickets!
https://eventix.shop/k93bv6m8

Biercantus 18 juni 2022

Niks aankomend i.v.m. corona.

Afgelopen evenementen

Kerstknutselmiddag

Op 13 december hebben we de kerstknutselmiddag gehad in De Wilg. Helaas konden/mochten alle andere activiteiten niet doorgaan i.v.m. de coronamaatregelen. In 2 groepen hebben we de hele dag geknutseld in De Wilg.

Bouwweek

Op 31 augustus en 1 en 2 september is er een aangepaste bouwweek gehouden voor alle kinderen uit groep 3 t/m de brugklas (voor 1x mogen zij ook meedoen omdat de bouwweek vorig jaar helaas niet door kon gaan door alle coronamaatregelen.

Add Your Heading Text Here

Aankomende evenementen

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here