Verkiezing carnavalsschlager Land van Cuijk 2022 – 2023

carnavalsshalger 2023

Op initiatief van Omroep Land van Cuijk organiseert een speciale werkgroep de verkiezing Carnavalsschlager Land van Cuijk 2022 – 2023. Dit alles doet men in samenwerking en overleg met het Prinsentreffen Land van Cuijk wat elk jaar in Mill gehouden wordt.

De organiserende werkgroep roept alle carnavalsverenigingen in de gemeente Land van Cuijk op om vanuit hun eigen dorp of stad een carnavalsschlager aan te melden. Men kan zelf desgewenst tevoren een plaatselijke verkiezing organiseren om een lokale winnende schlager te kiezen. Ook kan men bijvoorbeeld een bestaande carnavalsschlager uit het eigen dorp of stad in sturen.

Op deze manier komen er maximaal 33 carnavalsschlagers, het Land van Cuijk heeft 32 dorpen en 1 stad. Deze schlagers gaan vervolgens op een muzikale schlageravond samen de strijd aan om te bepalen welk carnavalslied zich Carnavalsschlager Land van Cuijk 2022 – 2023 mag noemen.

De winnaar(s) van deze verkiezing zal sowieso optreden tijdens het Prinsentreffen Land van Cuijk op donderdag 2 februari 2023 in Grandcafé zalen ’t Lagerhuis in Mill. Daarnaast zal dit nummer regelmatig te horen en zien zijn bij Omroep Land van Cuijk.

Meer weten of als carnavalsvereniging een carnavalsschlager aanmelden? Mail naar info@alaaflvc.nl