Uitnodiging informatieavond Toegankelijk Land van Cuijk

Gemeente-Land-van-Cuijk-2019

Over een paar maanden is de nieuwe gemeente Land van Cuijk een feit. Veel organisaties, stichtingen en verenigingen in Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill & Sint Hubert en Sint Anthonis zijn op dit moment volop bezig om samenwerking te zoeken en te bekijken hoe hun organisatie straks vorm kan krijgen. Dat is ook het geval bij de platforms die in de vijf gemeenten actief zijn voor mensen met een beperking.

Op maandag 1 november om 20.00 uur organiseren de vijf platforms een interactieve informatieavond in Myllesweerd voor iedereen die geïnteresseerd is. Tijdens deze avond worden mensen met een functiebeperking geïnterviewd en zullen de voorzitters van de platforms duidelijk maken waarom het zo belangrijk is dat de nieuwe gemeente Land van Cuijk een inclusieve gemeente zal zijn, een gemeente zonder obstakels waar iedereen mee kan doen.

Gespreksleider Corné Cremers zal als afsluiting van de avond een discussie leiden met de 5 verantwoordelijke wethouders van de huidige gemeentes in het Land van Cuijk. Hoe zien zij een inclusieve gemeente? Afgevaardigden van de politieke partijen, die meedoen aan de verkiezingen zijn aanwezig om ook hun mening hierover te geven.

We nodigen u als redactie van harte uit om deze avond bij te wonen. U kunt zich aanmelden via info@toegankelijkgrave.nl