Tribute To The Cats Band als opening nieuw theaterseizoen Myllesweerd in Mill

Tribute to the Cats 2022

Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe theaterprogramma voor het seizoen 2022 – 2023 in Theater Myllesweerd in Mill. Onlangs werd al bekend dat Nienke Plas er in februari op de planken staat. Maar nu is ook de openingsshow bekend voor dit nieuwe gevarieerde seizoen. Dit seizoen start op zaterdag 10 september met de Tribute To The Cats Band. Tickets zijn vanaf nu te koop en kosten 25,- euro inclusief een consumptie. Koop tickets bij de balie of online.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, de grondleggers van de palingsound in de jaren-60. En het bleef niet bij dit eenmalige optreden. Want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen, vroeg om een vervolg. Inmiddels zijn we 20 jaar en 700 concerten verder. De band staat garant voor een tof avondvullend programma met vrijwel alle Cats-hits. Geniet van de smakelijke (paling)sound! Lea, Why, Marian, Times Were When en niet te vergeten de wereldhit One Way Wind zorgen voor een feest der herkenning.

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend. De band bestaat uit Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, Michel de Haan, Jan Veerman, Cees Veerman en Larry Koning. Larry en Cees zijn de jongste bandleden, zij hebben de tijd van The Cats nooit meegemaakt. Maar des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten teweeg hebben gebracht! De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band. Fantastisch en het sluit geweldig aan bij de karakteristieke Cats Sound. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door sound engineer & Manager, Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid.

Er zijn zaterdag 10 september in Myllesweerd alleen staanplaatsen. Tickets zijn a 25,- euro (inclusief een consumptie) af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ook zijn ze te reserveren via www.myllesweerd.nl