Touwstrekwedstrijd bij Café Zaal Amanshof: Een Spektakel voor Jong en Oud!

Touwtrekken foto 2023

Wilbertoord – Op zaterdagavond 30 september staat Café Zaal Amanshof in Wilbertoord klaar om een spetterende touwstrekwedstrijd te verwelkomen, georganiseerd door Carnavalsvereniging de Klotstèkers. Een avond vol plezier, competitie en gezelligheid staat op het programma, waarbij deelnemers vanaf de middelbare school, en ouder worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement.

De touwstrekwedstrijd belooft een ware sensatie te worden, met teams die hun krachten bundelen en strijden om de overwinning. De organisatie heeft voor een gevarieerd programma gezorgd om aan verschillende leeftijdsgroepen en geslachten tegemoet te komen. Zo zal er, bij voldoende aanmeldingen, een speciale jeugdpoule (tot 16 jaar) en een aparte vrouwenpoule worden opgezet, waardoor iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan deze uitdaging. Ook is er voor de jongere jeugd een stormbaan.

De wedstrijd start om 17.00 uur met de jeugdpoule, waar jonge deelnemers de kans krijgen om hun krachten te meten. Voor de volwassenen gaat de strijd van start om 20.00 uur, waarbij de spanning zal stijgen terwijl teams zich inzetten om de felbegeerde overwinning binnen te halen. Elk team moet bestaan uit minimaal vier en maximaal zes personen, waardoor teamwork en samenwerking essentieel zullen zijn om de overwinning te behalen.

Om deel te nemen aan de touwstrekwedstrijd wordt een inschrijfgeld van €5 per team gevraagd. Voor de jongere deelnemers onder de 16 jaar bedraagt het inschrijfgeld €2,50. Inschrijfformulieren zijn beschikbaar in het Willy’s Venster van september of kunnen ook gedownload worden vanaf de officiële website van Wilbertoord: www.wilbertoordonline.nl. Wees er snel bij, want inschrijven is mogelijk tot en met 24 september.

Zodra de inschrijving is voltooid, ontvangen deelnemers meer informatie over het evenement via e-mail. Zo blijven zij op de hoogte van het schema, de regels en andere belangrijke details die nodig zijn voor een soepel verloop van de wedstrijd.

De touwstrekwedstrijd bij Café Zaal Amanshof belooft een avond vol opwinding en vermaak te worden. Het is een uitgelezen kans voor zowel bewoners van Wilbertoord als bezoekers om samen te komen, plezier te beleven en deel te nemen aan een sportieve uitdaging die de gemeenschapsgeest versterkt. Dus verzamel je vrienden, collega’s, buren en familieleden, schrijf je in, en bereid je voor op een avond vol touwstrekplezier op zaterdagavond 30 september. Mis het niet!