Touch Of TOTO live in Myllesweerd in Mill

Touch Of Toto 2022

Het nieuwe jaar muzikaal beginnen met een fantastische tribute show rond TOTO? Dat kan in Myllesweerd op zaterdagavond 7 januari. Die avond hoort en ziet u ervan af 21.00 uur de beste tribute band rond TOTO en komen alle grote hits voorbij. Deuren gaan om 20.00 uur open en tickets kosten 20,- euro, dat is inclusief een consumptie. Koop tickets zonder extra reserveringskosten via www.myllesweerd.nl of haal ze, uiteraard ook zonder extra reserveringskosten op bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Hold the line voor Europa’s #1 TOTO Tribute! Laat je omverblazen door de wervelende energieke show die Touch of TOTO speelt. In een ruim 2 uur durende set worden hits als Africa, Pamela, Stop Lovin’ you, Rosanna en Hold the line vol passie op je afgevuurd. Gewapend met instrumenten van de originele muzikanten van TOTO en hetzelfde decor vergeet u even dat u bij een tribute band staat. Met 10 jaar ervaring aan shows in binnen- en buitenland is Touch of TOTO ‘on fire’ en klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

Bij dit concert zijn alleen staanplaatsen.

Meer weten over hetgeen er zoal te beleven is in Myllesweerd? Volg Myllesweerd via social media en zie regelmatig www.myllesweerd.nl