Toekomst Lijst Bart Theunissen, dorpsraden en situatie dak- en thuislozen in Regelkevers

Regelkevers 2022

In het Land van Cuijk is niets geregeld voor dak- en thuislozen. Dat vertelde Hetty Egger van Oppen van de ChristenUnie Land van Cuijk vorige week in Regelkevers. Dit is een wekelijks politiek radioprogramma op donderdagavond bij Omroep Land van Cuijk. Of dit inderdaad zo is en hoe de gemeente Land van Cuijk omgaat met dak- en thuislozen en anderen die dringend op zoek zijn naar onderdak, dat vragen de programmamakers van Regelkevers komende donderdag 10 maart aan wethouder Willy Hendriks van Haren van Team Lokaal.

Verder is Bart Theunissen studiogast. Hij nam als Lijst Bart Theunissen als eenmanspartij deel aan de gemeenteraadsverkiezingen maar behaalde geen zetel. Wat zijn toekomstplannen zijn, hoort u donderdagavond. Ook is er contact met Anco Bloemendal van de Dorpsraad in Mill. Zij hebben het initiatief genomen om de 42 dorps- en wijkraden in het Land van Cuijk samen te brengen. Hoe en waarom? U hoort het in Regelkevers.

Regelkevers is elke donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur te horen bij Omroep Land van Cuijk. Check voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd live te luisteren www.omroeplvc.nl. Ook zijn afleveringen terug te horen via hun podcast op o.a. www.regelkevers.nl