The Scientists (tribute Coldplay) en Dos Paulos live in t Lagerhuis in Mill

THE-SCIENTISTS 2022

Moeten is een groot woord, maar verstandig is het wel als je liefhebber bent van Coldplay om tickets te reserveren voor zaterdagavond 17 december. In Grandcafé zalen ’t Lagerhuis in Mill staat dan namelijk The Scientists er op het podium met een tributeshow rond Coldplay. Voor en na deze daverende show is Dos Paulos er te horen. Tickets kosten in de voorverkoop via www.lagerhuismill.nl 15,- euro en (mits beschikbaar) aan de kassa op 17 december 19,- euro.

The Scientists

Coldplay tribute The Scientists bestaat uit vier gepassioneerde topmuzikanten die de specifieke Coldplay-sound and feel perfect weten neer te zetten. Met een dynamische podiumpresentatie, ondersteund door een spectaculaire lichtshow, zorgt The Scientists voor de ultieme Coldplay-ervaring. Wereldhits als Sky Full Of Stars, Clocks, Yellow, Viva La Vida, The Scientist en Fix You worden afgewisseld met de beste nummers van Coldplay’s debuutalbum ‘Parachutes’ tot aan het huidige album ‘Music Of The Spheres’. Dit alles maakt The Scientists dan ook een van de beste Coldplay tribute bands op dit moment. Voor de liefhebbers van Coldplay een absolute must!

Dos Paulos

Back to basic, twee ijzersterke vocalen en twee eerlijke akoestische gitaren. Rockende Classics, Gevoelige Luisterliedjes en Swingende Meezingers. Een belangrijke succesfactor voor Dos Paulos is de lol die zij uitstralen op het podium. De interactie met het publiek resulteert zeer regelmatig in een groot verzoekjes-festijn, bestaand uit de meest uiteenlopende nummers. Je mag wel zeggen dat Paul en Paul na zeker 15 jaar aardig op elkaar zijn ingespeeld, wat betekent dat een aanzienlijk deel van de verzoekjes gehonoreerd kan worden. De chemie die Dos Paulos ten tonele brengt is een van de redenen waarom het net zo leuk is om te kijken naar het tweetal, als het is om ernaar te luisteren.

Zaterdagavond 17 december gaan de deuren van ’t Lagerhuis aan de Beerseweg om 20.00 uur open, de show start om 21.00 uur. Reserveer tickets voor deze avond via www.lagerhuismill.nl