The Dubliners Experience zaterdag 24 februari live in Theater Myllesweerd

The Dubliners Experience 2024

Vier de erfenis van de pioniers van de populaire folk, The Dubliners, met een volgende hommage rechtstreeks uit Dublin: “The Songs And Stories of The Dubliners”. Dit kan op zaterdagavond 24 februari in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Tickets kosten 22,50 euro en dat is inclusief een consumptie. Tickets zijn direct online te boeken via de agenda op www.myllesweerd.nl en zijn ook af te halen aan de balie van Myllesweerd.

The Dubliners

De getalenteerde muzikanten van The Dubliners Experience brengen de originele line-up van RONNIE DREW, LUKE KELLY, BARNEY McKENNA, CIARAN BURKE en JOHN SHEEHAN tot leven, met exact dezelfde bezetting als weleer. Hierdoor wordt de uitvoering van de liederen en de zang geschokt door de originele uitvoeringen van The Dubliners. Authentieker kan bijna niet.

Luister naar tijdloze nummers als Whiskey in the Jar, The Black Velvet Band, McAlpine’s Fusiliers, The Spanish Lady, The Irish Rover, The Auld Triangle, The Parting Glass en natuurlijk Seven Drunken Nights, waarmee The Dubliners internationale faam verwierven.

Deze show is desgewenst ook te reserveren inclusief een theaterdiner bij Grandcafé restaurant ’t Centrum, tegenover Myllesweerd. Zie voor meer informatie www.myllesweerd.nl