Stuur je favoriete top 5 in – RTV-programma rond afscheid gemeente Mill en Sint Hubert

lom_algemeen

Door de gemeentelijke herindeling komt er na ruim 33 jaar een einde aan de Lokale Omroep Mill. Per 1 januari 2022 vormt de L.O.M. samen met Omroep Land van Cuijk DE nieuwe Streekomroep voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Met radio- en televisie-uitzendingen en de Tv-krant maken ze vanaf 1 januari RTV-programma’s voor alle 33 kernen in de gemeente Land van Cuijk.

Afscheid

Zaterdag 27 november staat bij de Lokale Omroep Mill alles in het teken van het afscheid van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert en de Lokale Omroep Mill. Dit doen ze op de radio van 10.00 tot 18.00 uur met de Top 100 van inwoners en die avond is er vanaf 20.30 uur vanuit de theaterzaal in Cultureel Centrum Myllesweerd een live Tv-uitzending. Dit met muziek, tal van interviews en beelden uit het verleden van de gemeente Mill en Sint Hubert en de L.O.M..

Win met jouw favoriete muziek

Woon jij in Mill, Langenboom, Sint Hubert of Wilbertoord? Geef dan voor 22 november jou 5 favoriete platen door voor de Top 100. Hiermee maak je tevens kans op leuke prijzen!

Zet jou favoriete 5 platen op papier en bezorg dit bij de L.O.M. studio in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 5451 BM in Mill. Per mail kunnen je favoriete 5 platen inclusief je adresgegevens en telefoonnummer naar top100@lokaleomroepmill.nl

Tv-programma

In het Tv-programma op zaterdagavond 27 november zijn er live optredens van Reel to Real, Koos Sommers en Theo Gerrits, Jan Volleberg, Pietje de Grondwerker en de Straetlappen. Er zijn live interviews met enkele programmamakers van de Lokale Omroep die betrokken waren bij de start zoals Hannie Verstraten, Jan v.d. Hoek, Karel Kremers en Ad Henst. Maar ook zijn er live gesprekken met de laatste 4 burgemeesters van de gemeente Mill en Sint Hubert. Zo schuiven zowel Gerard Daandels, Frank van Beers, Hans Verheijen als Antoine Walraven aan.

Dit Tv-programma is zaterdagavond 27 november zowel te zien bij de Lokale Omroep Mill als Omroep Land van Cuijk. Reserveer deze dag in je agenda om niets te missen. www.lokaleomroepmill.nl