Stem, puzzel en win met Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2021

Ondernemersprijs button

Elke derde vrijdag van de maand november is het de Nationale dag van de ondernemer. Dat is dit jaar dus vrijdag 19 november. Al diverse jaren maakt men op die dag de winnaar bekend van de Ondernemersprijs van de gemeente Mill en Sint Hubert. Zo ook dit jaar. Er zijn 5 genomineerden en nog tot en met zondag 14 november kan iedereen stemmen op de meest favoriete ondernemer:

  • Café Broers;
  • Innergo bijzonder begeleiden;
  • Piko Style;
  • Sansi Party en Events;
  • Mill Home;

De poll is te vinden op de berichtenpagina op inmill.nl. Naast de poll geven ook 7 andere juryleden van betrokken organisaties punten. Wethouder van den Boogaart gaat vrijdagmiddag 19 november op pad om de winnaar van de Ondernemersprijs 2021 te verrassen. Dit alles is live te volgen via een speciaal radioprogramma bij de Lokale Omroep Mill.

Puzzel en win

In De Neije Krant van dit weekend (12 november) is een puzzelpagina te vinden met logo’s, anagrammen en een puzzel met cijfers. Los deze op en stuur de oplossingen uiterlijk donderdag 18 november in. Onder alle inzendingen met de juiste oplossingen worden 8 OCMill cadeaubonnen verloot a 20,- euro. Tijdens het radioprogramma vrijdag 19 november worden tussen 13.00 uur en 17.00 uur de winnaars bekend gemaakt. Stem, puzzel en win!

Dit speciale radioprogramma zal vrijdagmiddag 19 november gepresenteerd worden door Sandra Nieuwenhuijsen, Henk Ermers, Thijs van den Heuvel en Corné Kremers. Frank Peters en Pieter Smits zorgen voor een live radioverslag van de prijsuitreiking en een Tv-verslag hiervan achteraf.

Zie voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd mee te luisteren www.lokaleomroepmill.nl