Starman The Dutch David Bowie Tribute in Theater Myllesweerd

Starman Tribute David Bowie 2023

Komende zaterdag 21 oktober staat er weer een fantastische tribute show op het programma van Theater Myllesweerd. Dit keer rond David Bowie. Let’s dance and put on your red shoes! Dé David Bowie tribute band Starman werd landelijk bekend in het TV programma The Tribute – Battle of the Bands en brengt op 21 oktober een eerbetoon aan één van de grootste artiesten ooit.

Tickets op het balkon kosten 20,- euro en een staanplaats in de zaal kost 25,- euro. Dit is inclusief een consumptie.

Starman is de negenkoppige David Bowie tribute band uit het zuiden des lands. De band was te bewonderen in het tv programma The Tribute – Battle of the Bands waar zij bij jury en publiek hoge ogen gooiden met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van Bowie’s grote hits. Starman wist in een razend tempo vele harten te veroveren met hun eerbetoon aan het oeuvre van één van de grootste artiesten die deze wereld ooit heeft gekend. Verwacht een reis door Bowie’s oeuvre. Van de welbekende classics tot de parels uit de diepzee, dit alles omlijst door de prachtigste anekdotes. Een absolute must-see, voor de verstokte Bowiefan maar ook zeker voor de absolute beginner.

Haal tickets bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of bestel deze zonder extra kosten online via de agenda op www.myllesweerd.nl