Spring biedt peuters met VVE-indicatie deze meivakantie iets extra’s

Extra-peuteraanbod-meivakantie-2021

Door de landelijke sluiting hebben veel peuters de afgelopen tijd het peuteraanbod moeten missen. Heel jammer, want het peuteraanbod is niet alleen heel leuk, maar ook erg belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Zeker voor kinderen met een VVE-indicatie, die wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij hun ontwikkeling, is dit een gemis geweest. Daarom heeft Spring besloten om daar waar het mogelijk is iets extra’s voor deze kinderen te doen. Deze week zijn zij op een aantal locaties, ondanks de meivakantie, van harte welkom om naar het peuteraanbod te komen!

Circa 10 peuteraanbodlocaties van Spring (verspreid over Noord-Limburg en Oost-Brabant) hebben vorige week of deze week hun deuren extra geopend (gehad). Kinderen met een VVE-indicatie zijn uitgenodigd om in de vakantie naar het peuteraanbod te komen en mee te doen aan leuke én leerzame activiteiten.

Kindcentrum IKKE in Mill is één van deze locaties. Pedagogisch medewerkster Yvonne Timmermans is heel enthousiast over deze extra week peuteraanbod. “Ik zie de kinderen sprongetjes maken in hun ontwikkeling en ze praten volop. Normaal gesproken is de groep iets groter. Nu alleen de kinderen met een VVE-indicatie komen, hebben we net wat meer tijd voor hen. Dit is een hele mooie manier om wat meer te kunnen betekenen.”