Speciaalbier Festival bij Wilbertoord Pakt Uut

Bierfestival WPU wilbertoord 2022

Zoals iedere editie zoekt de organisatie van Wilbertoord Pakt Uut vernieuwing om dit plattelandsfestival nog leuker te maken! Op zondag 11 september introduceert de organisatie in samenwerking met Goei Leven Land van Cuijk, het Goei Leven Speciaalbier Festival.

Wilbertoord Pakt Uut staat bekend om de verschillende festivalzones, zoals de kofferbakverkoop met hobbymarkt en regiofair, het zwarte cross demonstratieterrein, de kinderattracties, de roofvogelshows en de terrassen met livemuziek. Van rockpodium bij Outdoor Rock tot dweilorkesten en smartlappen. Kortom voor ieder wat wils!

Om een gezellige sfeer rondom het Speciaalbier Festival te creëren, komt er een Plein van een Goei Leven met standjes van verschillende lokale bierbrouwers, de Smaakwagen en deelnemers van Boert Bewust, die lokale streekgerechten presenteren. Ook Giel Bongers van Brabant Hop zal met een aantal producten als bier, hopthee en hoptinctuur en decoratieve Hopraken aanwezig zijn.

Smaakcentrum & lokale Bierbrouwers

Namens het Smaakcentrum zullen topkok Martien Bos en Mo Nelson bekend van Kookstudio Het MoMent gerechtjes met producten uit het Land van Cuijk bereiden. Deelnemende bierbrouwers zijn Brouwerij De Blauwe Knoop uit Mill, Gradoen Brouwers uit Boxmeer, Traditionele bierbrouwerij Graafsch Genot uit Grave, Streekbrouwerij De Stramme Kabouter uit Mill en het vanuit Sint Anthonis afkomstig merk Gierbier. Letterlijk en figuurlijke ingrediënten voor een heerlijk dagje uit!

Roofvogelshow & Luchtballonnen

Het showterrein van Wilbertoord Pakt Uut met kofferbakverkoop en oldtimershow start om 11.00 uur. Het Plein van een Goei Leven is vanaf 12.00 uur geopend. Vanaf 14.30 uur kunt u genieten van de Roofvogelshows en rond 18.30 uur zullen de luchtballonnen gaan opstijgen. Verdere informatie over dit plattelandsfestival vind u op de website www.wilbertoordpaktuut.nl.