Speciaal embleem verkrijgbaar: “Mill is wa ik wil”

Embleem Mill is wa ik wilI 2023

Ben jij ook trots om in Mill te wonen? Scoor dan snel een embleem met “Mill is wa ik wil” en naai deze op je carnavalskleding. Dit embleem is in het kader van 66 jaar carnaval in Mill zolang de voorraad strekt verkrijgbaar a € 6,66 bij de servicebalie van Albert Heijn van de Ven aan de Markt in Mill. Met de aankoop van dit embleem steun je tevens Stichting Carnaval Mill.

Dit embleem sluit uitstekend aan bij het door René Goossens gemaakte lied “Mill is wa ik wil” wat in 3 verschillende versies beschikbaar is. René maakte ook het ontwerp van dit embleem wat geproduceerd is door Borduurstudio Anja in Wilbertoord.

Om het 66-jarig bestaan van carnaval in Mill en het feestweekend van 27, 28 en 29 oktober nog wat extra’s te geven, werd René Goossens gevraagd een nieuw lokaal feestnummer te maken. Dat is hem enorm goed gelukt. “Mill is wa ik wil” is als polonaise, shuffle en apres ski versie uitgebracht en is gratis te downloaden vanaf de site van Stichting Carnaval Mill. Ook zijn daar de orkestbanden en de losse tekst te vinden. Ondertussen hebben ook alle horecagelegenheden en tal van DJ’s het nummer in hun muzieksystemen opgenomen en zul je het dus regelmatig overal voorbij horen komen.

Meer weten? Zie www.germelaand.nl of rechtstreeks www.milliswaikwil.nl