Sint Hubert kumt los zoekt vrijwilligers

Fun Pro sint hubert 2024

Over 7 weken is het zover! Sint Hubert kumt los in het 2e weekend van mei tijdens de lentekriebels. Tijdens dit nieuwe, jaarlijks terugkerende evenement, zal er overdag vermaak zijn voor jong en oud. Op 10, 11 en 12 mei zijn er zowel voor de allerkleinsten als voor de jongere jeugd diverse attracties waar je niet snel op uitgekeken raakt. In samenwerking met FunPro hebben we een fantastisch concept neer kunnen zetten, waarbij we zelfs één attractie voor het eerst zullen gaan gebruiken tijdens het evenement. In de avonduren zal het programma in het teken staan van bekende DJ’s op de vrijdag, bekende lokale bands op zaterdag en een gezellige afsluitende DJ op zondagavond.

Uiteraard kunnen we dit nieuwe evenement niet starten zonder de inzet van vrijwilligers. Zie jij jezelf al staan achter de bar, bij de attracties, aan de kassa en/of zelfs bij het opbouwen? Kortom, wil jij graag bijdragen aan dit nieuwe jaarlijks terugkerende evenement? Meld je dan nu aan via info@sinthubertkumtlos.nl en wij nemen contact met je op.

Het dorpsfeest is ontworpen om niet alleen vermaak te bieden, maar ook om alle leeftijdsgroepen te betrekken en de sociale betrokkenheid van ons dorp te versterken. Met een gevarieerd programma, waaronder de samenwerking met ’t Kreatief voor de jeugd, lokale culturele optredens en attracties voor diverse leeftijdsgroepen, streven we ernaar om een evenement te organiseren dat de veelzijdigheid van Sint Hubert weerspiegelt. Uiteraard onder het genot van een drankje en goede muziek. Het initiatief wordt mede gedragen door Stichting Ontdek Mill, die zich o.a. inzet voor de bevordering van de leefbaarheid en verbondenheid in Sint Hubert.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Dan kunt u ons volgen op Instagram of Facebook. Heeft u vragen of suggesties? Laat het weten via ons mailadres. We kijken uit naar een fantastische start van ons eerste dorpsfeest. Tot dan!