Shirts voor Land van Cuijkse Vierdaagselopers

Vier-iedere-stap 2023

Inloopavond op 11 juli met tijdvakken

De gemeente Land van Cuijk geeft ook dit jaar weer gratis shirts uit voor de lopers van de Nijmeegse Vierdaagse. Op deze manier zijn de Land van Cuijkse wandelaars goed herkenbaar en zetten we Land van Cuijk op de kaart. Er worden dezelfde shirts met opdruk uitgereikt als vorig jaar. Vergeet niet uw bewijs van inschrijving en ID mee te nemen als u het shirt komt ophalen.

Uitreiking shirts in tijdvakken

Op dinsdagavond 11 juli wordt er vanaf  19.00 uur een inloopavond in de publiekshal van het gemeentehuis Cuijk georganiseerd van 19.00 tot 20.45 uur. Om deze avond zo goed mogelijk te laten verlopen, wordt er gewerkt met tijdvakken.  De beschikbare maten van de rode unisex shirts zijn XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Op=Op!

Inwoners uit de kernen zijn volgens onderstaand tijdvak van harte welkom:

19.00 – 19.30: Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord, Sint Anthonis, Landhorst, Ledeacker, Oploo, Stevensbeek, Wanroij, Westerbeek

19.30 – 19.45: Grave, Escharen, Gassel, Velp

19.45 – 20.15: Cuijk, Sint Agatha, Beers, Katwijk, Beers, Haps, Vianen

20.15 – 20.45: Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Sambeek, Vortum-Mullem, Groeningen, Vierlingsbeek, Overloon, Holthees, Maashees 

Laatste ophaalmogelijkheid

Bent u als deelnemer niet in de gelegenheid om tijdens deze inloopavond aanwezig te zijn, dan is er op maandag 17 juli de laatste ophaalmogelijkheid tussen 16.00 en 17.00 uur in het gemeentehuis Cuijk.

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar kabinet@landvancuijk.nl