Schrijf nu in voor Curling, Zitvoetbal en of Spinning tijdens Oranjefeesten in Mill

curling 2024

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 april 2024 worden de Oranjefeesten gehouden in het Aldendrielpark in Mill. Deze zijn gratis toegankelijk en deelnemen aan de diverse activiteiten is ook helemaal gratis. Het beloven Oranjefeesten te worden voor echt alle leeftijden. Omdat er tenten geplaatst worden waarin de activiteiten plaats zullen vinden, is het Aldendrielpark in Mill tijdens deze Oranjefeesten 2024 ook bij minder mooi weer de locatie waar je die dagen moet zijn.

Curling

Teams bestaande uit 4 personen kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan Curling op vrijdagavond 26 april of zaterdagavond (Koningsdag) 27 april. Deze Curlingwedstrijden worden gehouden tussen 18.00 uur en 22.00 uur.

Aanmelden kan door te mailen naar curling@oranjefeestmill.nl

Zitvoetbal

Liever met een team van 4 personen zitvoetballen? Dat kunnen de kleinste samen met hun begeleiders op Koningsdag vanaf 10.00 uur, daarna zijn er zitvoetbalwedstrijden voor jeugd van de basisschool en later deze middag op Koningsdag voor jongeren en volwassenen.

Aanmelden kan via zitvoetbal@oranjefeestmill.nl

Spinning

Dit jaar bestaat Fitland in Mill precies 40 jaar. En omdat sport ook hoort bij Koningsdag en de Koningspelen, verzorgen zij op Koningsdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur Spinninglessen. Iedereen kan zich hiervoor gratis inschrijven en zo deze Koningsdag lekker sportief beginnen.

Aanmelden kan via spinning@oranjefeestmill.nl

Muziek en meer

Op Koningsdag zal Keep on movin om 13.00 uur een demo verzorgen. Aansluitend is er een workshop waaraan alle belangstellende dansers en danseressen deel kunnen nemen. Naast de genoemde activiteiten is er op vrijdagavond 26 april vanaf 20.30 uur live muziek van de band UpBeat en op Koningsdag zal DJ Benzel vanaf 14.00 uur zorgen voor de juiste (feest)muziek. Kortom, de Oranjefeesten in Mill zijn een ideale mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje samen met vrienden, vriendinnen, familie, clubgenoten en of collega’s te genieten van muziek en meer.

Deze Oranjefeesten in Mill zijn een initiatief van Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill, Kinderfeesten Mill, RKSV Juliana, Stichting Aldendrielpark en Fitland Mill.

Zie ook www.oranjefeestmill.nl voor meer informatie.