SAVE THE DATE: WILBERTOORD PAKT WEER UUT

oldtimer WPU 2024

WILBERTOORD – In het weekend van 7 en 8 september gaan weer alle remmen los tijdens het inmiddels bekende plattelandsfestival WILBERTOORD PAKT UUT. Traditiegetrouw trekt dit festijn vele bezoekers en deelnemers voor de oldtimershow, muziekfestival, handelsmarkten, cross demonstraties en de activiteiten voor de kinderen. Vanaf nu is de inschrijving voor deelnemers geopend.

MEGA Kofferbakverkoop & regiofair
Wil jij ook ‘uut’ pakken? Of weet je nu al dat je de zolder of schuur wil opruimen? Ook dit jaar stelt de organisatie maximaal 200 verkoopplaatsen van 8×4 meter beschikbaar. Dit kost slechts €15,- per verkoopplaats. Tevens kan er worden ingeschreven voor de hobbymarkt en of de Land van Cuijkse regiofair.

Deelnemen aan de regionale kofferbakverkoop is nuttig en vooral ook erg gezellig. Niet alleen omdat er veel drukte te verwachten is, ook vanwege de live muziek, dansoptredens, kinderattracties en de vele bijzondere hobbyisten en verenigingen.

Inschrijving oldtimershow en veiling
Deelnemers en bezoekers van de oldtimershow kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van oldtimers en op zaterdag en toertocht. Van auto’s, bromfietsen, stationaire motoren en bromfietsen tot en met vrachtwagens, unimogs en oldtimer tractoren. Op zaterdagavond organiseren we een spetterend tentfeest met live muziek & meer.

De Peeltuffers werken samen met diverse oldtimerverengingen, zoals Volkswagenclub Aircooled VW de Peel, Old Pickupclub de Pook, Unimogclub Gaggenau en Bromfietsclub Wanne Walm.

Inschrijving kan via: www.wilbertoordpaktuut.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via (peeltuffers@gmail.com)