Sandra Nieuwenhuijsen uit Wilbertoord start 2 eigen bedrijven in 1 maand

Sandra Nieuwenhuijsen 2023

Sandra Nieuwenhuijsen uit Wilbertoord begon binnen 1 maand 2 eigen bedrijven. Naast een boekhoudkantoor richtte ze deze maand ook een massagepraktijk op. Waarom zij zowel Samen in Administratie als Samen naar Ontspanning het levenslicht liet zien hoort u in de recent geplaatste aflevering van De Neije Krant Podcast. In het gesprek wordt duidelijk dat Sandra een bevlogen ondernemer is en meer wil doen dan de financiële administratie en massages verzorgen. Bij alles wat ze doet staat “Samen” centraal, vandaar dat dit woord ook in de bedrijfsnamen is verwerkt.

Zie voor meer informatie ook:

www.sameninadministratie.nl

en

www.samennaarontspanning.nl

Beluister het gesprek met Sandra Nieuwenhuijsen via je favoriete podcastprovider. Dit kan via alle bekende podcastkanalen. Zoek naar De Neije Krant Podcast en kies voor abonneren of volgen. Zo krijg je alle nieuwe afleveringen automatisch binnen en mis je niets.

Ook zijn alle podcasts te vinden in de rubriek Podcast op www.inmill.nl

Techniek van dit interview was in handen van Thijs van den Heuvel en het interview werd afgenomen door Corné Kremers. Ook eens aanschuiven in De Neije Krant Podcast om meer te vertellen over je bedrijfsactiviteiten, club, vereniging of evenement? Mail naar redactie@deneijekrant.nl