Reserveer tijdig voor Culinaire Kerststallen- en Sfeerroute in Mill

kerstsfeerroute 2023

Vanaf zondag 10 december kan iedereen in het centrum van Mill weer de Kerststallen- en Sfeerroute wandelen. Dit kan dagelijks op een eigen gekozen moment tot begin januari. Maar op de zondagen 10 en 17 december is er ook een Culinaire-route. Die dagen kunt u tussen 11.00 uur en uiterlijk 17.00 uur de route wandelen waarbij u op 6 locaties wordt verrast met een lekker hapje. Deelnemen kost voor volwassenen 12,50 euro en voor kinderen 6,25 euro. Reserveer hiervoor door te mailen naar info@ocmill.nl of bel/app 06 10 838 612. Bellen kan ook naar 0485 32 56 34.

Kerststallen

De werkgroep kan voor aankleding van deze route altijd kerststallen gebruiken. Heeft u een of meerdere kerststallen waar u niets meer mee doet? Lever deze dan in bij Marianne van Hal van Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat of Lionne Siroo van ’t Snuutje aan de Spoorstraat. Ook als u over kerststallen beschikt die u wel zou willen exposeren in een etalage bij een van de ondernemers aan de route en die u dus terugkrijgt, dan hoort de werkgroep graag van u. Neem dan contact op met Corné Kremers via 0485 32 56 34 of mail naar info@ocmill.nl. Ook als u creatief bent en een kerststal heeft gemaakt die ergens aan de route een plekje zou moeten krijgen, laat het dan weten. De mooiste, origineelste of meest sfeervolle kerststal wint namelijk een prijs.

Route

De route van vorig jaar zal in verband met onder andere wat werkzaamheden in het Millse centrum iets worden aangepast. Daarmee is de kerststallen- en sfeerroute voor dit jaar: Kerkstraat, Hoogstraat, Beerseweg, Aldendrielpark langs Kasteel Aldendriel op naar de Pastoor Maasstraat, voor Aldenhorst door naar de Brandsestraat, Schoolstraat oversteken naar Spoorstraat, Melkweg, Stationsstraat, Bernhardstraat en na een bezoek aan de Acaciahof via de Hoogstraat terug naar de Kerkstraat. Deze route is tot begin januari dagelijks te wandelen.

Like de Facebookpagina van het Ondernemers Collectief Mill om niets te missen van deze activiteit of zie www.kerstsfeerroute.nl