Queen Must Go On zaterdag 2 maart in Theater Myllesweerd

Queen must go on 2024

Op veler verzoek komt de band Queen Must Go On opnieuw naar Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Dit op zaterdag 2 maart, deuren open vanaf 20.00 uur en de show start om 20.30 uur. Er zijn zowel staanplaatsen in de zaal beschikbaar als zitplaatsen op het balkon. Tickets kosten 25,- euro en dit is inclusief een consumptie. Reserveer deze direct online via de agenda op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd.

Na 2 fantastische, uitverkochte, avonden komt “QUEEN MUST GO ON” in 2024 weer terug naar Myllesweerd in Mill. Queen Must Go On is met recht een van de meest sensationele Queen tributeband van ons land. Op 19 februari 2022 won deze band met glans de finale van het SBS6-programma The Tribute, Battle of the Bands. Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de bandleden. Zaterdagavond 2 maart komt de band nogmaals naar Myllesweerd om de bezoekers te verrassen met een complete Queen-ervaring! Vier gepassioneerde muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. Voor de echte Queen-sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Queen Must Go On bestaat uit zanger Ward Palmen, gitarist Ralph Derksen, bassist Geert Horvers en Erwin van Welie achter het drumstel. Het viertal neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals Don’t Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band. De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits, maken dit tot een ware beleving.

Meer weten over deze en alle andere theatershows, films en activiteiten? Check de agenda op www.myllesweerd.nl en volg Myllesweerd via de diverse socials.