Podcast met Peter Verstraten over nieuwe gedichtenbundel

Podcast Peter Verstraten 2024

Peter Verstraten uit Mill maakte een gedichtenbundel met gedichten over Mill en andere plaatsen in het Land van Cuijk en omgeving. Peter was ook kwartaal dichter van het Land van Cuijk en schreef een gedicht rond het afscheid van burgemeester Wim Hillenaar.

Boekpresentatie

De komende tijd krijgt zijn nieuwe bundel extra aandacht. Zo is de officiële presentatie ervan op zaterdag 24 februari om 13:30 uur bij Primera Schipperheijn in Mill waar Verstraten ook zijn bundel zal signeren, notabene in het huis waar hij geboren is. Op zaterdag 2 maart zal hij vanaf 15:00 uur zijn gedichten presenteren bij de opening van een expositie met kunstenaressen Hetty van Bakel en Trudy Peters in De Wester in Mill. Tot slot presenteert Verstraten op dinsdag 5 maart tijdens de poëzieavond ‘Woorden met d’n buurman’ waar hij optreedt samen met collage-dichters Britt van Baaren, spoken word artiest en huidige KwarTAALdichter van het Land van Cuijk en Maasduinen, en Michel Nierop, voormalig stadsdichter van Oss. Deze gratis toegankelijke avond begint om 19:30 uur bij brasserie D’n Buurman in Mill die daarvoor vanaf 19:00 geopend zal zijn. Beide laatste presentaties worden muzikaal omlijst door Delamice.

Podcast

Beluister een gesprek met Peter Verstraten in de LVCNieuws.nl Podcast of De Neije Krant Podcast over deze bundel, over het hoe, wat en waarom en wat hij nog meer doet aan creatieve zaken. Het interview werd afgenomen door Corné Kremers en techniek was in handen van Thijs van den Heuvel.

De LVCNieuws.nl en De Neije Krant Podcast is te beluisteren via alle bekende podcastproviders en apps. De Neije Krant Podcast is ook via de rubriek Podcast op inmill.nl te vinden.