Speciale RTV-programmering vandaag – 27 november bij Lokale Omroep Mill!

Herinering gemeente Mill prijsvraag 2021

10.00 uur – 18.00 uur Top 100 gemeente Mill en Sint Hubert bij L.O.M.-radio;

11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur puzzel en win bij L.O.M.-Tv-krant;

20.30 uur live Tv-uitzending met interviews, muziek, humor en meer bij L.O.M.-Tv;

Top 100

Tussen 10.00 uur en 18.00 uur hoort u bij L.O.M.-radio de Top 100 van de gemeente Mill en Sint Hubert. Iedereen kon hiervoor een favoriete top 5 insturen. Tijdens deze radio-uitzending zal ook regelmatig de Tv-camera aan gezet worden zodat u mee kunt kijken in de studio.

Fotopuzzel

Op de Tv-krant ziet u niet alleen nieuws en informatie, maar zaterdag 27 november is er ook 4 keer een fotopuzzel. Dit om 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur. Weet u wat er te zien is? Bel dan naar de studio en maak kans op een uniek prijzenpakket.

Prijzenpakket

Een kop en schotel met logo van de gemeente Mill en Sint Hubert en diverse lekkere producten. Dat kunt u winnen met de fotopuzzels op de Tv-krant maar ook worden er 6 pakketten weggegeven onder alle inzenders van een lijstje platen voor de Top 100.

Tv-uitzending

De live Tv-uitzending vanuit de Theaterzaal in Myllesweerd start om 20.30 uur. Er zijn interviews met Hannie Verstraten, Ad Henst, Jan van den Hoek en Karel kremers over de start van de Lokale Omroep Mill en het maken van RTV-programma’s in die tijd;

Er wordt met de laatste 4 burgemeesters van onze gemeente terug en naar voren gekeken. Dit met Gerard Daandels, Frank van Beers, Hans Verheijen en Antoine Walraven.

Mayke Selten van den Elzen is voorzitter van de Lokale Omroep Mill en Lowie Althuizen van Omroep Land van Cuijk. Met hen wordt gesproken over de gezamenlijke nieuwe omroep voor de gemeente Land van Cuijk en hoe dit er in de praktijk vanaf 1 januari uit zal gaan zien.

Maar ook zijn er optredens van:

  • Reel to Real, Marcel en Ronald Peters;
  • Pietje de Grondwerker;
  • Jan Volleberg;
  • Koos Sommers en Theo Gerrits;

Presentatie Corné Kremers;

Tussen de optredens en interviews door zijn er ook nog beelden van vroeger te zien en hoort en ziet u ook nog reacties van inwoners die zijn opgenomen tijdens straatinterviews.

Deze Tv-uitzending is vanaf 20.30 uur live te zien bij zowel de Lokale Omroep Mill als Omroep Land van Cuijk. Zie voor frequenties bij de diverse providers of om wereldwijd online mee te kijken:

www.lokaleomroepmill.nl en www.omroeplvc.nl