Oranjefeest Mill met UpBeat, DJ Benzel, Curling, Zitvoetbal, Spinning, Keep on movin en…

UpBeat-promofoto 2024

Het beloven op 26 en 27 april Oranjefeesten te worden in Mill voor echt iedereen. Actief deelnemen is mogelijk, maar lekker buurten en feesten onder het genot van een hapje en drankje kan natuurlijk ook. In het Aldendrielpark start het gratis toegankelijke programma op vrijdag (Koningsnacht) om 18.00 uur met Curling en vanaf 20.30 uur de band UpBeat. Op Koningsdag start het Oranjefeest om 09.30 uur met een officiële opening door burgemeester Moorman en harmonie St. Willibrord inclusief een optreden van de jeugdharmonie Millissimo. Vanaf 10.00 uur zijn er diverse activiteiten voor kinderen, spinning, zitvoetbal, demo’s en een workshop door Keep on movin, DJ Benzel, curling en meer.

UpBeat

Coverband UpBeat speelt pop- en rockhits uit de jaren 80, 90 en recentere jaren. Denk aan veel bekende nummers die bijna allemaal terug te vinden zijn in de Top 2000, zoals  van Tina Turner, Anouk, Steppenwolf, Survivor en The Golden Earring. De band bestaat uit vier ervaren muzikanten en een leadzangeres. De oorspronkelijke band is in 2010 opgericht. Na enkele wisselingen in de loop der tijd is deze 5-persoonsformatie in maart 2023 verdergegaan onder de naam UpBeat.

De zangeres, Yvonne de Vries-Reintjes (1975), komt uit Sint Hubert.  Met haar muzikale roots in het kinder- en later jongerenkoor in de kerk en de ervaring die zij opdeed bij Gitaarclub Leyenda in Zeeland en Musicalgroep DèDieDèDoen uit Sint Hubert, heeft zij in januari 2022 de overstap naar deze band gemaakt. Met enthousiasme en passie vertolkt zij met UpBeat gedurende een gemiddeld optreden ruim 30 verschillende pop- en rockhits.

Curling

Teams bestaande uit 4 personen kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan Curling op vrijdagavond 26 april of zaterdag (Koningsdag) 27 april. Deze Curlingwedstrijden worden gehouden op vrijdag vanaf 18.00 uur en zaterdagmiddag/avond.

Aanmelden kan door te mailen naar curling@oranjefeestmill.nl

Zitvoetbal

Liever met een team van 4 personen zitvoetballen? Dat kan op Koningsdag. Een team mag uit verschillende leeftijden bestaan, dus wellicht leuk samen met je gezin een team te vormen? Al kan met club, buurt, klas en of leeftijdsgenoten een team aanmelden ook. Deze zitvoetbalwedstrijden vinden net als het curling plaats op een grote overdekte kunstschaatsbaan.

Aanmelden kan via zitvoetbal@oranjefeestmill.nl

Spinning

Dit jaar bestaat Fitland in Mill precies 40 jaar. En omdat sport ook hoort bij Koningsdag en de Koningspelen, verzorgen zij op Koningsdag om 11.00 uur en 12.00 uur 2 Spinninglessen. Iedereen kan zich hiervoor gratis inschrijven en zo deze Koningsdag lekker sportief beginnen.

Aanmelden kan via spinning@oranjefeestmill.nl

Deze Oranjefeesten in Mill zijn een initiatief van Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill, Kinderfeesten Mill, RKSV Juliana, Stichting Aldendrielpark en Fitland Mill.

Zie ook www.oranjefeestmill.nl voor meer informatie en like de Facebookpagina!