Wij zijn het oranje comité!

Scroll voor het laatste nieuws naar onderen

Wie is het oranje comité?

Het oranje comité organiseert jaarlijks spelactiviteiten tijdens Koningsdag voor de kinderen van Wilbertoord in de leeftijd vanaf 1 jaar t/m groep 8. Ook zorgen we ervoor dat Sinterklaas elk jaar onthaald wordt in Wilbertoord tijdens een intocht met aansluitend programma voor de kinderen uit Wilbertoord vanaf 1 jaar t/m groep 6. Wij doen dit met de volgende groep enthousiaste vrijwilligers:

  • Carin Janssen;
  • Hilke van Boekel;
  • Twan van Bommel;
  • Mike van Boxtel;
  • Willem Selten;
  • Christijan Smits.
Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn dan kunt u één van bovenstaande vrijwilligers aanspreken of contact met ons opnemen via oranjecomitewilbertoord@outlook.com.

Aankomende evenementen

Niks aankomend i.v.m. corona.

afgelopen evenementen

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Afgelopen evenementen

Kerstknutselmiddag

Op 13 december hebben we de kerstknutselmiddag gehad in De Wilg. Helaas konden/mochten alle andere activiteiten niet doorgaan i.v.m. de coronamaatregelen. In 2 groepen hebben we de hele dag geknutseld in De Wilg.

Bouwweek

Op 31 augustus en 1 en 2 september is er een aangepaste bouwweek gehouden voor alle kinderen uit groep 3 t/m de brugklas (voor 1x mogen zij ook meedoen omdat de bouwweek vorig jaar helaas niet door kon gaan door alle coronamaatregelen.

Add Your Heading Text Here