Ontmoet CDA Land van Cuijk 

cda land van cuijk

Maandag 22 januari in De Wilg in Wilbertoord.

Op maandag 22 januari kunt u de wethouders en de raadsleden van het CDA ontmoeten in gemeenschapshuis De Wilg, Wet. Lindersstraat 11 te Wilbertoord.

CDA Land van Cuijk is overal in de gemeente actief, maar organiseert elke vier weken een speciale bijeenkomst in een van onze 33 prachtige kernen. Heeft u een vraag over de gemeentepolitiek of wilt u actuele onderwerpen bespreken? U kunt daarover met raadsleden en wethouders in gesprek tussen 19.00 en 20.00 uur. Natuurlijk kunnen zij u ook bijpraten over de laatste politieke ontwikkelingen.

U hoeft zich niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen. Wij zorgen voor koffie of thee, u bent van harte welkom.

Aansluitend, vanaf 20.30 uur, praat het CDA u graag bij over de onderwerpen die op 1 februari op de raadsagenda staan. Ook voor deze bijeenkomst is aanmelden niet nodig.

Heeft u vragen? Bel of mail dan met CDA-raadslid Maarten van Gemert, via maarten.vangemert@cdalvc.nl of via 06 129 158 79. U kunt ook onze website bezoeken: www.cdalvc.nl

Wilt u meer weten over raadsvergaderingen en themabijeenkomsten in de gemeente Land van Cuijk? Bezoek dan de website van de gemeente: www.landvancuijk.nl.