Nieuws darts

Wilbertoords Kampioenschap Darts (WK Darts) 2024: Een Spannend Weekend van Darts en Vermaak!

Het is weer bijna zover! Op 22 en 23 maart 2024 staat Gemeenschapshuis de Wilg in het teken van het jaarlijkse Wilbertoords Kampioenschap Darts (WK Darts). Dartsfanaten en enthousiastelingen uit Wilbertoord komen samen voor twee avonden vol opwinding, vaardigheid en gezelligheid.

De deuren gaan op beide avonden open om 18.45 uur, met de eerste wedstijden in de poulefase die om 19:00 uur zullen beginnen. De strijd zal intens zijn, en de avonden beloven gevuld te zijn met competitieve geesten en opwindende wedstrijden. Maar het gaat niet alleen om het gooien van darts, want er is meer te beleven dan alleen de wedstrijden.

Naast het spannende dartstoernooi zal er op zaterdagavond ook een loterij plaatsvinden. Loten zijn te koop op beide avonden, en het winnen van fantastische prijzen zal zeker de sfeer verhogen. Bovendien, als extraatje, ontvang je als deelnemer bij aanmelding bij het secretariaat voorafgaand aan de wedstrijden (op beide avonden) een gratis lootje. Een kans die je niet wilt missen!

Op vrijdag 22 maart vindt het koppeltoernooi plaats, waar de duo’s strijden om de titel. De overwinning ging vorig jaar naar Nick en Rudy. Een prestatie die dit jaar misschien wel geëvenaard of zelfs overtroffen zal worden door een ander koppel! Voor de winnaars van het koppeltoernooi liggen naast een beker ook twee tickets klaar voor de Premier League of Darts op donderdagavond 18 april in Rotterdam Ahoy.

Vervolgens, op zaterdag 23 maart, is het de beurt aan het enkeltoernooi. Vorig jaar werd deze eer toegekend aan niemand minder dan Nick van Lieshout. Zal hij zijn titel verdedigen of zal er een nieuwe Wilbertoords kampioen opstaan?

Een verandering dit jaar is de deelnamecriteria. Naast inwoners van Wilbertoord, of zij die er geboren zijn, mogen ook leden van andere Wilbertoordse verenigingen deelnemen aan het toernooi. Dit opent de deuren voor meer en nieuwe deelnemers en vergroot de competitie, wat zeker zal leiden tot een boeiend en onvoorspelbaar evenement!

Het WK Darts 2024 belooft een weekend vol adrenaline, vaardigheid en amusement te worden, verpakt in een sfeer van opwinding en gemeenschapsgeest. Mis deze kans niet om getuige te zijn van dartstalent, geweldige wedstrijden en mogelijk zelfs een verrassende overwinning. Dus, noteer de data, oefen je werptechniek en zorg dat je erbij bent voor dit dartstoernooi in Gemeenschapshuis de Wilg!

Let op: Aan het koppeltoernooi kunnen maximaal 40 koppels meedoen, en aan het enkeltoernooi maximaal 64 deelnemers.

Heb je geen eigen pijlen, of geen koppelpartner? Geen probleem, de organisatie zorgt hiervoor op de momenten dat jij speelt!

Het inschrijf formulier is hier te vinden, of scan de QR code op de poster.

Tot ziens op 22 en 23 maart in Gemeenschapshuis de Wilg!

Voor vragen, neem contact op met de organisatie.

Frank Gijsbers, Stefan Gijsbers, Daan Nooijen, Sil Lucassen

Beste inwoners van Wilbertoord,

Het vorige WK darts dateert alweer uit 2019. Door alle beperkingen, was het niet eerder mogelijk een nieuw toernooi te organiseren. Maar daar komt in maart verandering in! Het WK Darts vind dit jaar plaats op vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart.

Op vrijdag 24 maart vind het koppeltoernooi plaats, en op zaterdag 25 maart het enkeltoernooi. Inschrijven kost slechts 2 euro per persoon, per toernooi.

Het inschrijf formulier is te vinden in het Willy’s Venster, Wilbertoordonline, en de Facebookpagina van Stichting Darts Wilbertoord.

Ook is het mogelijk om via WhatsApp in te schrijven. Dit kan via nummer 06-30713964. Je ontvangt dan een betaalverzoek, en zodra de betaling voltooid is, ben je ingeschreven.

Iedereen geboren, of woonachting in Wilbertoord mag meedoen.
Let op: Omdat we voor het toernooi, wat gepland was in 2020, al vele inschrijvingen hadden ontvangen, en dit toernooi hebben moeten afgelasten, mag je, als je in 2020 ingeschreven hebt dit jaar ook meedoen, ongeacht je woonsituatie in 2023. (wel even opnieuw inschrijven).

Wil je alleen komen aanmoedigen? Dan kan dat natuurlijk ook!

Graag zien we jullie op 24 en 25 maart!

Groeten, Mike van Boxtel, Stefan Gijsbers, Nick van Lieshout en Daan Nooijen

Organisatie WK Darts 2023