Nieuwjaarsreceptie voor iedereen op maandag 8 januari 2024 in Mill

nieuwjaarsreceptie Myllesweerd 2023

Er is alweer een jaar voorbij gegaan waarin veel is gebeurd. Ieder heeft zijn eigen ervaringen over het afgelopen jaar en iedereen zal op een andere manier naar het afgelopen jaar kijken. Maar dat neemt niet weg dat er een jaar is voorbij gegaan waar we met elkaar over kunnen praten. Waarin we onze successen kunnen delen en we ook op onze mooie, en misschien ook minder mooie, herinneringen aan een vakantie, verjaardag, geboorte of andere gebeurtenis kunnen terugblikken.

De gemeente Land van Cuijk houdt haar nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2024, maar dit is wellicht te  ver weg voor de inwoners van Mill. Het Ondernemers Collectief en de Dorpsraad Mill hebben daarom wederom de handen ineen geslagen en een nieuwjaarsreceptie gepland in Mill in SCC Myllesweerd op 8 januari 2024. Iedereen uit Mill is welkom om van 18.00 uur tot 20.00 uur een toost uit te brengen op het nieuwe jaar, verhalen met elkaar te delen en een blik vooruit te werpen op 2024.

Onze gebiedswethouder, David Sölez, zal aanwezig zijn en hij zal ook enkele woorden richten tot de aanwezigen. Kom allemaal naar deze nieuwjaarsreceptie en trap het nieuwe jaar goed en positief af.