Nieuwjaarsreceptie in Mill om gezamenlijk te proosten op 2023 – iedereen welkom

nieuwjaarsreceptie 2023 Mill

Op maandagavond 9 januari 2023 is er een Nieuwjaarsreceptie in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill waar iedereen van harte welkom is. Deze Nieuwjaarsreceptie is een initiatief van de Dorpsraad Mill, het Ondernemers Collectief Mill en Myllesweerd. Inloop is vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur is er een officieel gezamenlijk moment om het glas te heffen op een mooi 2023.

Voor iedereen

Tijdens deze Nieuwjaarsreceptie in Mill zijn ondernemers, clubs, verenigingen, stichtingen en alle anderen die actief betrokken zijn in en rond Mill van harte welkom. Men kan onder andere terugkijken op het eerste jaar gemeente Land van Cuijk, de voor- en nadelen en hoe we gezamenlijk uit de coronaperiode gekomen zijn. Maar doel is vooral om gezamenlijk vooruit te kijken en te zien waar men elkaar kan vinden om er gezamenlijk een mooi en actief 2023 van te maken.

Gratis

Bij binnenkomst is er voor iedereen een gratis kopje koffie of thee en om gezamenlijk te proosten worden er gratis glazen bubbels uitgedeeld. Inloop is vanaf 19.00 uur, kom op tijd, want om 19.30 uur zal gezamenlijk het glas geheven worden. De Dorpsraad Mill, het Ondernemers Collectief Mill en Cultureel Centrum Myllesweerd wensen u fijne dagen, een mooie jaarwisseling en begroeten u graag maandagavond 9 januari 2023 in Myllesweerd.