Nieuwe uitbaters Café Royal Mill, Gezelligheidstoernooi SES Langenboom en meer in Het 12uurtje

12uurtje OLVC 2022

Het 12uurtje bij Omroep Land van Cuijk zit aanstaande zondag 15 mei weer vol nieuws, informatie en muziek. Isa Leeman en Dennis Gerrits zijn vanaf 12.00 uur te gast en vertellen als nieuwe uitbaters van Café Royal in Mill meer over hun plannen. Maar ook wordt met 2 leden van SES Langenboom gesproken over het Gezelligheidstoernooi wat zij op Hemelvaartsdag organiseren. Er is telefonisch aandacht voor het boek Breuken in het Land van Peel en Maas en natuurlijk is er weer een lekkere vlaai te winnen. Dat en meer tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Zondag 29 mei is voor de 100e keer Het 12uurtje te horen. Tijdens die dag zal het Letterspel weer eenmalig terugkeren. Dit spelletje was voorheen vele jaren een groot succes in het radioprogramma MossTime bij de Lokale Omroep Mill. Omdat Het 12uurtje de opvolger is van MossTime zal het Letterspel tijdens de 100e uitzending van Het 12uurtje opnieuw gespeelt worden. Dit uiteraard met de bekende en vaste stem van Heidi die vele jaren het Letterspel in heeft gesproken. Onder alle bellers met het juiste antwoord worden op 29 mei 4 prijzen verloot: Een cadeaubon van Albert Heijn van de Ven, Berends Bloemsierkunst, Bakkerij d’n Bekker en 2 kaartjes voor het Oorlogsmuseum in Overloon. Noteer het in je agenda en mis Het 12uurtje niet op zondag 29 mei!

Meer weten over Het 12uurtje met Tom Raaijmakers en Corné Kremers, frequenties om te luisteren weten of wereldwijd live luisteren? Zie www.omroeplvc.nl. Interviews uit Het 12uurtje zijn via alle podcastproviders terug te luisteren en staan ook op www.het12uurtje.nl