Nieuwe beeld en geluidsvormgeving voor Omroep Land van Cuijk

Print

Sinds deze week (1 maart) heeft Omroep Land van Cuijk een nieuw logo. Maar ook op televisie en radio is er qua beeld- en geluidsvormgeving het een en ander vernieuwd. Dit alles past beter bij de officiële publieke omroep van de grootste gemeente van Brabant, de gemeente Land van Cuijk.

Door het ontstaan van de gemeente Land van Cuijk op 1 januari 2022, zijn ook de Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk samengegaan. Per gemeente mag er namelijk maar 1 publieke lokale omroep zijn. Vandaar dat deze 2 omroepen begin dit jaar hun programmering op radio en televisie hebben samengevoegd en ook op internet en de social media 1 nieuwe omroep zijn geworden. De studio van de Lokale Omroep Mill in Cultureel Centrum Myllesweerd is opnieuw ingericht en voorzien van actuelere apparatuur.

Na al deze werkzaamheden werd het tijd om ook op radio, televisie en online zaken behorende bij deze nieuwe Omroep Land van Cuijk door te voeren. Vandaar dat sinds 1 maart een nieuw logo gebruikt wordt en op televisie en radio nieuwe beeldvorming te zien is en op radio nieuwe jingles te horen zijn. Ook online en via de social media kanalen is dit alles te horen en zien.

Omroep Land van Cuijk kan altijd extra medewerkers (vrijwilligers) gebruiken. Belangstelling in het maken van radio- en of televisieprogramma’s? Zin om te filmen, presenteren, interviews te doen, foto’s te maken, teksten te schrijven of een van de andere zaken die komen kijken bij het maken van RTV-programma’s, kabelkrant, internet en social media? Stuur dan een mailtje naar bestuur@omroeplvc.nl of redactie@omroeplvc.nl.

Meer weten over de programmering, frequenties en kanalen waarop Omroep Land van Cuijk te horen en zien is? www.omroeplvc.nl