Nienke Plas met ‘Postnatale Expressie’ in Theater Myllesweerd

nienke_plas 2023

Vrijdagavond 3 februari staat de veelzijdige Nienke Plas in Theater Myllesweerd in Mill met haar nieuwste show. Deze start om 20.15 uur. Tickets kosten 27,50 euro en dat is inclusief een consumptie. Bestel tickets online via www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Vlogger, presentatrice, cabaretier, stand up comedian en entertainer Nienke Plas brengt na het grote succes van haar debuutvoorstelling Van de hak op de tak een gloednieuwe, tweede voorstelling: Postnatale Expressie. Plas vergelijkt de evolutie van een vrouw met die van een roos. De mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt, maar uiteindelijk op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemands toilet hangt.

Nienke Plas bewandelt een bijzonder pad. Eerst was zij een kind, nu heeft zij kinderen en uiteindelijk zal ze met eentje trouwen. Of ze spijt heeft van deze route? Ach ‘never look back’ tenzij je wilt leven en het doel van een achteruitkijkspiegel begrijpt.

Dit seizoen staan er nog tal van shows op het programma in Myllesweerd. Check hiervoor de agenda op de website www.myllesweerd.nl en volg Myllesweerd ook via social media.