Myllesweerd start nieuw seizoen volgend weekend met concert van celliste op unieke locatie

Hanneke Rouw 3 september 2023

Het nieuwe theaterseizoen start Theater Myllesweerd volgend weekend niet in de eigen theaterzaal, maar in de tegenovergelegen Willibrorduskerk. Dat op zondagmiddag 3 september met een concert van Hanneke Rouw. Haar muziek past perfect in de sfeer van de kerk en vandaar dat de theatercommissie in overleg met het kerkbestuur voor deze bijzondere locatie heeft gekozen.

Hanneke Rouw is op acht jarige leeftijd begonnen met cello spelen. Met veel plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg en maria Hol. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn (nu het Britten). In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Op haar zeventiende volgde ze lessen bij Ran Varon aan de vooropleiding van het conservatorium in Zwolle. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven. Hanneke speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw). Dit is mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Eigen Muziekinstrument.

Het komende seizoen staan er al ruim 40 theatershows op het programma van Myllesweerd. Check de agenda en reserveer tijdig tickets!

Zie voor meer informatie en het online reserveren van tickets de agenda op www.myllesweerd.nl. Ook aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill zijn tickets te reserveren.